TOT A PUNT PER LES CURSES A L\’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC

0
98

Com ja és tradicional, el Club Atlètic Montblanc organitza el proper 1 de maig les curses a l\’ermita de Sant Josep. Aquest any la 32a Cursa Popular i la 15a Cursa de Fons a l\’ermita de Sant Josep de Montblanc. La novetat d\’aquest any és un nou circuit per la cursa de fons, que combina asfalt i camins, pels bonics entorns de la vila medieval de Montblanc.La inscripció a la cursa de fons està limitada a 300 corredors i el termini màxim és el proper 28 d\’abril o quan s\’arribi al màxim. A l\’arribada no faltarà un bon esmorzar a base de la tradicional coca montblanquina, beure i un gelat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada