SEGONA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

0
75

El passat cap de setmana,18 i 19 d\’abril, s\’ha celebrat la Segona Jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2.009, on han quedat definides les classificacions per a disputar la Jornada Final que se celebrarà el proper diumenge 3 de maig.| El Futbol Club Barcelona ha estat el primer classificat tant en la categoria masculina com en la femenina, per tant disputarà el encontre pel títol de la Jornada Final. Tres clubs més han classificat els seus equips masculins i femenins per a la Final A, que són l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el CA Laietània, i la JA de Sabadell. També disputaran la Final A el CA Manresa, CA Vic, CA Canaletes i el CA Castellar en la categoria masculina. En dones, s\’han classificat el Pratenc AA, Girona Costa Brava, CA Igualada i UGE Badalona. La Jornada Final es disputarà amb el programa complet. El Pratenc AA ha estat el primer classificat a la Segona Categoria masculina, i es classifica per a disputar la Final d\’Ascens juntament amb el Girona Costa Brava, U Colomenca At. i UA Barberà. La Jornada Final d\’Ascens també se celebrarà el diumenge 3 de maig amb programa complet. A la Tercera Categoria masculina, el CA Mollet ha estat el millor classificat, i a la Segona Categoria femenina, el guanyador ha estat el CA Lloret-La Selva.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada