Cros de Muntanya de Can Caralleu. Resultats.

0
66

La IX edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu s\’ha corregut aquest dissabte 18 d\’abril
Resultats de la novena edició del Cros de Muntanya, una prova especialment indicada per als amants de les curses de muntanya. La sortida és a la instal·lació i el circuit passa pel parc de l’Oreneta i Can Sentmenat, la carretera de les Aigües i el Turó d’en Cors. Enguany el recorregut total ha estat de 10\’5 quilòmetres amb diversos obstacles naturals. Està adreçat a totes aquelles persones que habitualment corren i que gaudeixen de les activitats a l’aire lliure, facin o no esport de competició. Les categories d’edat són juvenil (nascuts entre1991 i 1993), sènior (1970 i 1990), veterà A (1954 i 1969) i veterà B (abans de 1953).| Els equips han d’estar formats per 5 homes en la categoria masculina, i 3 dones en la femenina. Es lliuraran tres premis per cada categoria d’edat i de sexe, i per equips.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada