CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

0
67

Aquest dissabte 18 d\’abril s\’ha celebrat la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus a l\’Estadi Municipal d\’Amposta. En una esplèndida matinal d\’atletisme de promoció i amb una gran participació s\’ha de destacar la consecució de tres Rècords de Catalunya. El Club Muntanyenc de Sant Cugat ha batut per dues vegades el rècord de 4X80 m infantil femení, amb 42”06 a la semifinal, i amb 41”41 a la final amb l\’equip format per L.Gispert, C.Cerrada, M.Talarn i C.Canalda. Per la seva part, l\’UA Rubí ha batut el rècord català dels 3X600 metres aleví masculí amb un temps de 5\’42”71 amb un equip format per A.Malaves, A.Gil, i I.Gómez.| Cal destacar els resultats del Club Muntanyenc Sant Cugat que s\’ha revelat com al millor club d\’aquest autonòmic amb la consecució dels dos rècords esmentats, set llocs de pòdium, amb 4 medalles d\’or, una d\’argent i dues de bronze, així com també va ser el club que més equips va classificar per a aquesta Jornada Final.
Resultats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada