Kiprono Menjo i Hagi Makda Harun s\’imposen en l\’11a edició de la Cursa dels Bombers

0
62

El kenià Kiprono Menjo, en categoria masculina, i l\’etíop Hagi Makda Harun, en la femenina, han estat els guanyadors de l\’onzena edició de la Cursa dels Bombers que s\’ha fet aquest diumenge pels carrers de Barcelona. El madrileny Chema Martínez ha estat segon i el primer català de creuar la línia d\’arribada ha estat Reyes Estévez, vuitè. En noies, la millor atleta catalana ha estat Natàlia Rodríguez, quarta, que ha creuat la línia d\’arribada just al davant de Marta Domínguez.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada