CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10.000 METRES

0
104

Toni Bernadó i Lídia Rodríguez, Campions Toni Bernadó (CAV Andorra) i Lídia Rodríguez (ISS-L\’H) s\’han proclamat Campions de Catalunya Absoluts de 10.000 metres aquest dissabte 28 de març a Granollers. Bernadó ha invertit un temps de 30\’10”40, i l\’han acompanyat al pòdium Jaume Leiva (CE Terrassa Sports) que repeteix el subcampionat de la temporada passada, i Roger Campoy (FCB). La guanyadora femenina, Lídia Rodríguez, a millorat la segona posició de l\’edició anterior i ha vençut amb un temps de 35\’41\” 78. L\’han seguit Sílvia Felipo (ISS-L\’H) i Mª Carmen Auñón (CAV Andorra).
Resultats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada