Xerrades de Salut i Esport

0
133

Divendres a les 19:00 h. a la sala de plens de l\’Ajuntament de Montornès del Vallès, tindrà lloc la xerrada de salut i esport. El doctor Morlans, de l\’Observatori per a la Salut Carles Vallbona de l\’Hospital de Granollers, impartirà la xerrada sota el títol \”Envellir Satisfactòriament\”, amb la col·laboració de la Dra.Figueres del CAP de Montornès del Vallès.| Aquesta xerrada, oberta a tothom però especialment dirigida a la gent gran, donarà pautes i hàbits d\’exercici i vida saludable per tal de gaudir d\’una tercera edat en plenitud de facultats físiques. L\’organització de la Mitja Montornès completa així un cap de setmana on totes les franges d\’edat poden participar en activitats relacionades amb l\’esport i la salut. La col·laboració entre l\’organització i la Mitja pretén conscienciar a la població sobre la importància dels hàbits de vida saludable i inclou la donació de la recaptació de la Mini Solidària a la secció de Pediatria de l\’Hospital de Granollers, les xerrades de salut i esport i el dispositiu sanitari de la Mitja de diumenge. Podeu conèixer l\’activitat de la Fundació Asil Hospital de Granollers al seu web: www.fhag.es

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada