HA MORT ROSA CASTELLTORT

0
23

6 vegades Campiona d\’Espanya
La passada setmana va morir Rosa Maria Castelltort i Vila a l\’edat de 98 anys. Va ser campiona d\’Espanya de 80 i 150 llisos a l\’any 1931 i de 80, 150, 80 tanques i salt de llargada a l\’any 1932. A més a més, va aconseguir els rècords de Catalunya i d\’Espanya de 80, 100, 80 tanques, alçada i llargada en aquells anys. A nivell català va guanyar el Campionat de Catalunya a les proves de 60 llisos, salt d\’alçada i salt de llargada l\’any 1931, desenvolupant tota la seva carrera esportiva al Club Femení d\’Esport de Barcelona.| La Federació Catalana d\’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tot l\’atletisme en general per aquesta pèrdua irreparable de l\’esport català i espanyol.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari