RPM RACING ORGANITZARÀ LA MITJA MARATÓ DE TOSSA

0
71

Ahir a la tarda, l’empresa barcelonina RPM Racing va firmar un acord de col·laboració amb l’ Ajuntament de Tossa de Mar (Girona) per portar a terme l’organització de la Mitja Marató d’aquesta ciutat. Imma Colom (Alcaldessa de Tossa de Mar) i Juan Porcar (Conseller Delegat de RPM Racing), van firmar el contracte que relacionarà RPM Racing amb Tossa de Mar, a través del qual RPM Racing es converteix en l’empresa organitzadora de la primera edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar. | El pròxim diumenge 19 d’ abril, es desenvoluparà aquesta carrera a la localitat amb la intenció d’apropar l’esport a la població local així com a la dels voltants. Les inscripcions per participar en aquesta carrera poden realitzar-se a través de la web de la cursa www.mitjatossademar.com.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada