DOMINGO SÁNCHEZ, D’ISS – L’Hospitalet, RÈCORD D’ESPANYA VETERÀ EN LLANÇAMANET DEL DISC M50 A PALAFRUGELL.

0
388

La temporada 208 – 2009 no pot ser més profitosa per l’atleta veterà d’ISS – L’Hospitalet, Domingo Sánchez. Si fa tot just 10 dies es va proclamar Campió d’Espanya de Pista Coberta en Llançament del Pes categoria M50 (majors de 50 anys), el passat diumenge durant el “Criterium de Llançaments d’Hivern per Veterans” disputat a Palafrugell va aconseguir millorar el rècord d’Espanya de la categoria en llançament del disc amb 51m11.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada