Viatge amb Sportravel a la Mitja Marató de Lisboa del 20 al 22 de Març

0
126

Una oportunitat per gaudir d’un cap de setmana perfecte.Un viatge a la bonica ciutat de Lisboa i una oportunitat per participar en una de les millors mitges maratons d´Europa. La sortida espectacular a l´altra riba del Pont 25 d´Abril és de les que deixen un record inoblidable: una excel.lent perspectiva de la ciutat de Lisboa i els seus voltants així com la grandiositat del Tejo a la trobada amb l´oceà. L’arribada és ni més ni menys que davant del Monestir Dos Jeronimos, declarat Patrimoni de l’Humanitat. 1 Preu del viatge 285 euros (més 59 de taxes). Més informació a Sportravel.es o al telèfon: 93 496 95 51.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada