Obertes les inscripcions per la propera Marató de Barcelona 2010

0
63

Després del gran èxit assolit en la Marató de Barcelona del passat diumenge, on milers de corredors van sortir al carrer i els ciutadans van recolzar massivament als participants, l’organització escalfa motors i ja ha obert el termini d’inscripció per a l’edició 2.010 de la Marató. Les inscripcions per a la propera Marató de Barcelona,que tindrà lloc el diumenge 7 de març del 2.010, són operatives des del passat diumenge 1 de març. Per altra banda, agraïm la gran tasca desenvolupada pels 1.300 voluntaris que al llarg dels dos dies de Marato Expo i el mateix dia de la carrera, van donar suport a l’organització realitzant una feina imprescindible. Així mateix, volem agrair la col·laboració de les diverses entitats culturals, associacions i grups de música, la seva aportació des dels diferents punts d’animació.| La pàgina web de la Marató de Barcelona, és ara l’eina per consultar els resultats i els vídeos de cada participant, així com per descarregar-se les fotografies de la carrera celebrada el passat diumenge 1 de març.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada