Marató de Barcelona: Roger Roca i Anna Rosa, Campions de Catalunya

0
77

Resultats Marató de Barcelona amb temps parcials.
Resultats de la Marató de Barcelona 2009
Resultats amb video dels participants
500 fotos de Juan Hidalgo (atletisme.cat). I les de Josep Viladot: Fotoatleta.
Aquest diumenge s\’ha celebrat la Marató de Barcelona 2.009 amb un nou rècord de participació amb 9.702 inscrits. L\’atleta kenyà Johnstone Chebii ha vençut amb un registre de 2h.14\’01, i la jove etíop Tadelech Biru amb un temps de 2h39\’43, s\’ha imposat a la categoria femenina. El primer català classificat, aconseguint el títol de campió de Catalunya de Marató, ha estat el corredor igualadí Roger Roca (FCB), que ha entrat en cinquena posició amb un registre de 2h.17\’41. La campiona en la categoria femenina ha estat Anna Rosa Romero (GF Blanes) amb un temps de 2h.57\’60.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada