UN CORREDOR IRLANDES MOR AL PATIR UN ACCIDENT CARDIOVASCULAR

0
76

El corredor irlandès Coline Dunne, de 27 anys d\’edat, ha mort al patir un accident cardiovascular
L’ organització de Marató de Barcelona lamenta comunicar la mor del jove corredor irlandès Colin Dunne durant la celebració de la prova, punt km. 34,5. L’ atenció rebuda de manera immediata per Creu Roja i el servei 061 ha estat insatisfactòria,ja que posteriorment els serveis mèdics han confirmat que la seva mort ha estat immediata. L’ organització, que acompanya a la família en aquests moments dolorosos, s\’ha posat al seu servei.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada