Sabatilles Solidàries, a la Marató Expo

0
21

La recollida d’aquestes sabatilles tindrà lloc durant la Marató Expo. Aquells que portin les sabatilles s’han de dirigir a l’estand específic d’aquest projecte, els dies 27 i 28 de febrer de 10 a 19 hores. Cal recordar que no és necessari ser participant de la Marató per a poder participar en aquest projecte solidari. Les sabatilles que es recullin hauran de complir uns requisits mínims: * El tèxtil i la sola han d’estar sencers. No s’acceptaran sabatilles amb esquerdes a la sola o trencades per la zona tèxtil. * Cal entregar-les amb plantilla. No cal que sigui original, però ha de ser del mateix nº que la sabatilla. * Han d’estar netes. Amb una rentada usant el programa curt n’hi haurà prou. * Hauran de ésser entregades dins d’una bossa de plàstic, de les de supermercat. * Poden ser d’entrenament per asfalt, mixtes, de competició o de “trail”. S’accepten sabatilles de muntanya. * També s’acceptarà roba, principalment samarretes. En aquest cas haurà de ser nova del tot o utilitzada tant poc que no es noti que s’ha usat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari