Marató Expo – Éxit de la Marató Expo

0
98

La gran fira del corredor, la MARATOEXPO, ha obert avui les portes al pavelló nº6 de Fira de Barcelona, a la Plaça Marquès de Foronda. Aquest recinte format per més de 60 estands dedicats al món del running, estarà obert demà dissabte de 10h a 19h. La primera jornada d’ EXPO, ha servit entre d’altres coses per escoltar la veu de diversos metges i nutricionistes especialitzats en el món de l’esport. En aquest sentit, la Sala de conferències a rebut al doctor Pere Pujol, expert en maratons que ha explicat al llarg d’una xerrada, la importància d’una bona hidratació. El doctor ha estat acompanyat per l’Ironman Marcel Zamora. A continuació, ha estat el torn del metge quiropràctic Aaron Morris, que ha explicat als assistents, la importància de la columna vertebral com a arrel de la nostra salut. La nutricionista Cristina Lafuente, ha explicat posteriorment, la importància d’una bona alimentació per a millorar el nostre rendiment esportiu. La jornada ha finalitzat amb la conferència de l’ ultrafondista grega Alexandra Panayotou que ha detallat el seu repte d’ unir el passat i el present de la Marató de Barcelona, realitzant un recorregut de 220 km que la portarà des de Palafrugell a Barcelona. Demà a les 9.30h serà el torn de la Breakfast Run, la carrera de 4,4km oberta a tothom que sortirà des de la Plaça Marquès de Foronda i acabarà a l’ Estadi Lluís Companys. Al finalitzar, s’oferirà a tots els corredors un esmorzar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada