La tradicional BREAKFAST RUN, un recorregut de 4,4km

0
74

El proper 28 de febrer tindrà lloc la tradicional Breakfast Run. Una carrera pensada per aquelles persones que vulguin posar el seu granet de sorra en aquest esdeveniment. A diferència de la Marató, aquesta cursa té 4,4km i inicia el seu recorregut a la Plaça Marquès de Foronda a partir de les 9.30h. El recorregut rememora els últims kilòmetres de la marató olímpica de l\’any 1992, d\’aquesta manera, els corredors arribaran fins el mateix Estadi Olómpic a peu. La participació és oberta a tothom i els pitralls es recolliran a la MaratoExpo el divendres de 10h a 19h i el dissabte de 10h a 13h. Al finalitzar la carrera s\’oferirà un esmorzar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada