La tradicional BREAKFAST RUN, un recorregut de 4,4km

0
21

El proper 28 de febrer tindrà lloc la tradicional Breakfast Run. Una carrera pensada per aquelles persones que vulguin posar el seu granet de sorra en aquest esdeveniment. A diferència de la Marató, aquesta cursa té 4,4km i inicia el seu recorregut a la Plaça Marquès de Foronda a partir de les 9.30h. El recorregut rememora els últims kilòmetres de la marató olímpica de l\’any 1992, d\’aquesta manera, els corredors arribaran fins el mateix Estadi Olómpic a peu. La participació és oberta a tothom i els pitralls es recolliran a la MaratoExpo el divendres de 10h a 19h i el dissabte de 10h a 13h. Al finalitzar la carrera s\’oferirà un esmorzar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari