HA MORT JAUME GUIXÀ

0
146

3 vegades Campió d\’Espanya de Marató
El passat dissabte 21 de febrer va morir Jaume Guixà Vallès a l\’edat de 85 anys a Rubí. Atleta vinculat a Rubí des dels 19 anys, va desenvolupar la seva carrera esportiva primer al RCD Español i després al FC Barcelona. Va ser Campió d\’Espanya de Marató l\’any 1955 a Barcelona, i el 1960 i 1962 a Zaragoza. Com a Internacional, va participar 6 vegades al Cros de les Nacions aconseguint com a millor registre el 26è lloc l\’any 1950 a Brusel·les. La Federació Catalana d\’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tot l\’atletisme en general per aquesta pèrdua irreparable de l\’esport català i espanyol.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada