SONIA GODALL I RICARD PARELLADA, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONS DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D’HIVERN A BARCELONA.

0
186

Aquest matí s’ha disputat a l’Estadi Municipal “Joan Serrahima de Barcelona” el Campionat de Catalunya de Llançament d’Hivern amb una bona actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet. Sonia Godall i Ricard Parellada s’han proclamat Campions de Catalunya per cinquena vegada consecutiva en llançament del disc i en llançament de la javelina respectivament, malgrat tot aquest és el vuitè títol de Campiona per una de les capitanes d’ISS – L’Hospitalet. Sots – campionat de Catalunya per Anna Gallofré en llançament del disc i llocs de finalistes per Laura Rey, quarta en llançament del martell, Jordi Nielsen, cinquè també en martell i per Domingo Sánchez i Elena Martínez en llançament del disc.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada