CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D\’HIVERN

0
67

Aquest diumenge s\’ha celebrat la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Llançaments d\’Hivern a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Cal destacar la prova de llançament de martell, on Berta Castells (VtiM) ha aconseguit el títol amb un bon registre de 65,97 metres, i la jove Laura Redondo (FCB) ha quedat segona millorant la seva marca personal amb 62,00 metres. També cal destacar els 67,75 m de Ricard Parellada (ISS-L\’H) en javelina, i els 46,29 m de Sònia Godall (ISS-L\’H) en disc. RESULTATS.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada