CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, CADET i JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
101

10è Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta – Vilafranca 21/224è Campionat de Catalunya Juvenil i 14è Cadet en Pista Coberta – Vilafranca 21 i 22/2El proper cap de setmana, 21 i 22 de febrer, se celebraran els Campionats de Catalunya en Pista Coberta de les categories infantil, cadet i juvenil a Vilafranca del Penedès. Més de tres centenars d\’atletes participaran en aquests campionats autonòmic. El campionat infantil, destinat als atletes nascuts els anys 96 i 97, i que aquest any arriba a la desena edició, es realitzarà el dissabte 21 en jornada matinal. El campionat cadet, reservat als atletes nascuts els anys 94 i 95, que celebra la catorzena edició, se celebrarà en horari conjunt amb el campionat juvenil el dissabte en jornada de tarda i el diumenge en jornades de matí i tarda. El campionat juvenil, que arriba a l\’edició número vint-i-quatre, està destinat als atletes nascuts al 92 i 93.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada