CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, CADET i JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
30

10è Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta – Vilafranca 21/224è Campionat de Catalunya Juvenil i 14è Cadet en Pista Coberta – Vilafranca 21 i 22/2El proper cap de setmana, 21 i 22 de febrer, se celebraran els Campionats de Catalunya en Pista Coberta de les categories infantil, cadet i juvenil a Vilafranca del Penedès. Més de tres centenars d\’atletes participaran en aquests campionats autonòmic. El campionat infantil, destinat als atletes nascuts els anys 96 i 97, i que aquest any arriba a la desena edició, es realitzarà el dissabte 21 en jornada matinal. El campionat cadet, reservat als atletes nascuts els anys 94 i 95, que celebra la catorzena edició, se celebrarà en horari conjunt amb el campionat juvenil el dissabte en jornada de tarda i el diumenge en jornades de matí i tarda. El campionat juvenil, que arriba a l\’edició número vint-i-quatre, està destinat als atletes nascuts al 92 i 93.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari