Mitja Marató \”Costa de Barcelona-Maresme\”

0
59

711 INSCRITS ENTREN EN EL SORTEIG D\’UN DELS 10 CAPS DE SETMANA D\’HOTEL
711 persones han formalitzat la seva inscripció a la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME abans del 15 de febrer, i entraran en el SORTEIG d\’una de les 10 estades d\’hotel a Calella, pel mateix cap de setmana de la prova. Aquesta setmana es farà pública la llista de premiats. L\’organització, que tancarà inscripcions a l\’arribar els 1000 dorsals, ha facilitat dos punts presencials com a suport per a formalitzar el procés on-line, aquests dos punts són els següents: al Maresme, la botiga CP RUNNING; i a Barcelona, la botiga RUNNERSWORLD, en ambdues opcions el pagament es podrà fer en metàl·lic.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari