CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA EN PISTA COBERTA

0
56

Aquest diumenge s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya promesa en Pista Coberta en l\’edició número catorze a Vilafranca del Penedès. S\’han batut quatre rècords dels campionats i també podem destacar algunes actuacions d\’interès. En homes, Marc Orozco (FCB) ha marcat 21”78 als 200 metres, Pau Fradera (FCB) 49”29 als 400 m, Oriol Bonet (ISS-L\’H) ha batut el rècord dels campionats als 800 m amb 1\’53”61, igual que Igor Bychkov (PdC) en perxa amb un salt de 5,20 metres.| En dones, podem destacar a Sílvia Riba (CA Vic) que ha vençut els 60 m llisos amb 7”73, i el salt de llargada amb 5,91 metres que significa un nou rècord dels campionats. Andrea Díez (FCB) també l\’ha batut als 200 metres amb una marca de 24”72.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada