LAIA FORCADELL, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYADORA DELS 400 METRES A LA “REUNIÓN INTERNACIONAL CIUDAD DE VALÈNCIA”.

0
365

55”17 millor marca espanyola de la temporada.
A mida que s’aproxima el Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta que es disputarà el proper cap de setmana a Sevilla l’atleta d’ISS – L’Hospitalet, Laia Forcadell demostra trobar-se cada cop en una millor forma. Aquesta tarda a la “Reunión Internacional Ciudad de València” ha assolit el triomf a la prova de 400 metres llisos amb un registre de 55”17, millor marca espanyola de temporada i molt a prop dels 54”49 que té com a rècord de Catalunya en Pista Coberta.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada