INSCRIU-TE ABANS DEL 15 DE FEBRER A LA MITJA DEL MARESME I GUANYA UN DELS 10 CAPS DE SETMANA D’HOTEL

0
41

La MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME, prova que es celebrarà el proper diumenge, 15 de març de 2009, ja ha cobert el 50 % de les seves inscripcions on-line disponibles. Tots els esportistes que omplin el formulari on-line, fins aquest proper diumenge, 15 de febrer, optaran a una de les 10 estades per a 2 persones en un hotel de Calella, pel mateix cap de setmana de la prova. Les persones premiades, i els atletes que vulguin recollir el dorsal el dia abans, podran gaudir de la Fira del Corredor que es prepararà al carrer Església, dissabte 14 de març, en horari de 4 a 8 de la tarda. | Els drets d’inscripció són de 15 euros (14 euros amb xip groc) i per reservar el dorsal s’ha d’omplir el formulari on-line que hi ha a la pàgina oficial de la prova www.gesport.cat/mitjamaresme. Només queden 500 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari