Pau Zamora i Mireia Santesmases guanyen la duatló de muntanya de l\’Ametlla del Vallès

0
70

El dia es llevava assolellat i fred a l\’Ametlla del Vallès on hi havia més de 200 atletes disposats a aforntar aquesta vuitena edició del duatló de muntanya i la quarta prova del circuit MASSI DUATHLON CHALLENGE XC.
El primer tram de córrer era com en altres edicions amb una pujada molt important al principi i una baixada llarga fins a meta per tal d\’arribar a agafar la btt. Joan Freixa (Inverse Ditec Vilanova) arribava primer a la transició i agafava la btt amb un petit avantatge sobre els seus perseguidors. Pau Zamora marcava el segon millor temps en aquest tram a 1\’ del primer i Josep Barrufet el tercer millor temps.| Les coses canviarien amb el tram amb btt i aquesta part marcaria el desenllaç final de la prova ja que és dels més durs del circuit de duatlons amb unes zones de corriols molt divertides al principi i una pujada llarga fins a Puiggraciós al tram del mig. Els últims quilòmetres són de baixada fins a meta però no val relaxar-se ja que queda sempre l\’últim tram a peu de 3\’5km. Pau Zamora (BB Triatló l\’Ametlla del Vallès) agafava la btt en segona posició i amb moltes ganes de remuntar posicions com ja ha fet en curses anteriors. I altre vegada la sort l\’acompanyava i marcava un parcial molt bo amb 1h02\’ els 22km de btt mostrant-se molt superior a la resta de perseguidors, fet que el duria a guanyar el segon duatló del circuit. Joan Freixa arribava 6\’ més tard que en Pau i completava el podi Ferran Ros (BB Triatló l\’Ametlla del Vallès) a més d\’1\’ del segon classificat. En categoria femenina Mireia Santesmases (CN Reus Ploms) tornava a vèncer tot i arribar segona en el primer tram a peu on es veia superada per Judit Casas (CN Reus Ploms). Al tram amb btt Mireia feia valdre la seva superioritat i arribava ja primera a la última transició on els resultats ja no variarien i la segona classificada, Judit Casas arribava a menys de 2\’ de la primera. Dolors Serral (CTSJ Abadesses) completava el podi arribant a 4\’ després de la Casas. Per clubs s\’imposava el local BB Triatló l\’Ametlla del Vallès gràcies a la bona actuació de Pau Zamora, Ferran Ros i Adam Armengol. Amb categoria cadet va vèncer Pablo Lopez del CN Rubí amb un temps de 2h08\’. Marc Casals del CN Reus Ploms va vèncer amb categoria júnior i va quedar en 24ena posició a la general. La seva regularitat i bona actuació a les quatre proves del circuit li han permés aconseguir una molt bona tercera posició en el campionat tot i ser un corredor de categoria júnior. Carlos Portilla del CN Reus Ploms guanyava amb categoria sub 23, Carles Macias (Club Triatló Granollers) en Veterans 1 i Antonio Godoy (Club Triatló Sabadell) amb Veterans 2.
Resultats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari