Revista maraton Nº 284

0
27

1) Raïms i sabatilles per acomiadar l’any. Especial Curses de Sant Silvestre de Casa Nostra i d’arreu del món. 2) Els protagonistes de la marató: Balanç de l’any passat en la prova reina de l’atletisme. 3) L’actualitat a Casa Nostra: comentaris de les mitges de Tarragona, Terrassa, Mataró i d’altres proves populars a Catalunya. Calendari de les pròximes proves amb 30 propostes pel mes de març. Comentaris especials de: Cros Internacional de Granollers. Marató de Barcelona: més enllà dels 10.000 participants. Entrevista a Alexandra Panayotou que va disputar una peculiar cursa contra un cavall, i com sempre els imprescindible: Flaixos internacionals d’atletisme. Si encara no sou subscriptors i n’esteu interessat podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es. o a la pàgina web revistamarathon.com.! Aquest any la subscripció, a més a més de la revista inclou d’obsequi la ‘bandolera del fondista’; que tant val per a caminar com per a entrenar, s’adapta al pit i no molesta el moviment de les cames ni dels braços… Quan surtis a rodar o a caminar podràs portar a sobre el mòbil o l’MP3, les claus i el DNI… (Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari