La secció d’Atletisme de la U.E. de Sants ja està en marxa!

0
69

Continuant amb la seva tasca de foment i desenvolupament de l’esport, la U.E. de Sants posa en marxa la seva secció d’atletisme en la seva vesant més lúdica i popular. Amb la il·lusió de qui comença alguna cosa important, els primers esforçats de la ruta van lluir els colors blanc i verd al llarg dels deu quilòmetres de la cursa senior i dels 1.650 metres de la milla infantil del Barri de Sant Antoni. Ja tenim les samarretes noves a disposició de tothom qui vulgui córrer amb els colors del Sants i estem treballant en la confecció del programa d’activitats, calendari d’entrenaments, patrocinadors, etc.| Ja sabeu, si voleu informació sobre els primers passos de la secció d’atletisme popular del Sants, no dubteu en posar-vos en contacte amb el club, trucant al telèfon de la seu social (93 431 64 08) o mitjançant la direcció de correu electrònic info@uesants.cat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada