L’ASICS Mitja Marató de Barcelona tanca inscripcions en arribar a la xifra límit de 4.500 participants

0
348

L\’ASICS Mitja Marató de Barcelona, que tindrà lloc el diumenge 8 de febrer a les 9.00 hores, ha tancat inscripcions abans d’hora, doncs va arribar als 4.500 participants. Es tracta de la xifra límit fixada per l\’Organització, per motius de seguretat dels corredors i per tal de mantenir els barems de qualitat d\’aquesta prova de 21,097 quilòmetres. Alhora, es tracta d\’un número d\’inscrits rècord en la història d\’aquesta cursa barcelonina, ja que en la passada edició de la prova, que va ser, en aquell moment, la més multitudinària, va reunir només uns 3.600 corredors i corredores.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada