Corredors.cat organitza, amb la col•laboració de la mitja de Granollers, una taula rodona sobre el tema

0
68

Els components de la taula seran la Maria José Pueyo, l\’Alexandra Panayotou i l\’Arcadi Alibes. La Maria José es l\’actual campiona espanyola femenina de Marató, va ser maratoniana olímpica a Pekin2008 i te un palmarès impressionant. L\’Alexandra es ultrafondista i te el record femení de la Matagalls-Montserrat, que ha guanyat les tres darreres edicions. Ara està preparant un gran repte, fer el recorregut de la primera marató que es va fer al país, a Palafrugell, després anar corrent fins a Barcelona i arribar just a temps per prendre la sortida a la marató de BCN. dissabte, 31 / gener / 2009 Hora: 18:30 – 20:30 Lloc: a la sala d’actes del Museu de Granollers Adreça: carrer Anselm Clavé 40 Ciutat/Poble: Granollers, Spain

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada