Ultra-trail Serra de Tramuntana a Mallorca

0
77

El primer de maig de 2009 es celebrarà el Ultra-trail Serra de Tramuntana a Mallorca. El ultra trail travessa tota la serralada de l’illa, anant varies vegades del nivell del mar a dalt de les muntanyes, travessa pobles de muntanya com Estellencs, Banyalbufar, Valldemossa, Deià i Sòller i llocs emblemàtics com La Volta del General, el Camí de s\’Arxiduc o el Barranc de Biniaraix, tot seguint la ruta de la pedra en sec. La distància és de 102 km amb 4220 m de desnivell positiu acumulat. El preu és de 30 euros i el temps màxim de 24 hores. La inscripció és on-line i limitada a 50 participants. |Es pot trobar més informació a la pàgina web de la prova a http://ropits.com/serra/serra2009.htm o a l\’adreça d\’e-mail serra2009 @ ropits.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada