XXXI Cursa de Sant Antoni

0
88

El delegat d\’Esports Pere Alcober, serà l’encarregat de presentar aquesta prova atlètica, que tornarà el 25 de gener amb un nou rècord d’inscrits La Cursa va néixer al gener de 1979, i des d\’aleshores s\’ha celebrat emmarcada dins de la Festa Major del barri de Sant Antoni, a l\’inici del nou any. També des d\’aleshores, i sobretot als últims anys, el nombre de participants ha anat augmentant considerablement fins arribar als 2.421 corredors que van participar a la darrera cursa. Enguany, són 3.000 els corredors i corredores que han decidit participar en aquesta nova edició 2009, que serà l’edició més multitudinària de la història d’aquesta cursa popular.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada