CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE CROS CURT

0
64

Aquest diumenge 25 de gener, la Unió Atlètica Rubí amb el suport de l\’Ajuntment de la ciutat, organitza la setena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt, en el marc del 31è Cros de Rubí – Trofeu Intersport Edelweis, al circuit de cros de les Pistes d\’Atletisme de Can Roses de Rubí. El festival atlètic començarà a partir de les 09,00 hores, i els actuals campions són l\’Agrupació Atlètica de Catalunya en categoria masculina, i l\’Associació Esportiva Blanc i Blau en la femenina, que van aconseguir el títol la temporada passada a la Torre Marimon de Caldes de Montbui.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada