CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS \”B\” EN PISTA COBERTA

0
66

El CA Manresa Masculí i l\’UGE Badalona Femení, ascendeixen a primera categoria
Aquest diumenge s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès en la Categoria B. El CA Manresa, en homes, i l\’UGE Badalona, en dones, han aconseguit el títol català en la segona categoria i per tant es guanyen l\’ascens a la categoria A per a la propera temporada. En homes, el CA Manresa ha obtingut una considerable avantatge sobre els següents classificats, el UA Barberà i El CA Vic que s\’ha classificat en segona i tercera posició respectivament. En dones, la victòria de l\’UGE Badalona ha estat molt ajustada, ja que només ha tret un punt a l\’Aquadiver GEiEG que ha quedat segon, i cinc al Pratenc AA que ha quedat tercer.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada