ABDELKABIR ZAROUAL, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYADOR DE LA “X CURSA DE SANT VICENǔ DISPUTADA A MOLLET.

0
73

L’atleta d’ISS – L’Hospitalet Abdelkabir Zaroual ha tornat a demostrar que es troba en un excel·lent estat de forma aquest hivern. Aquest matí a la “X Cursa de Sant Vicenç” organitzada pel nostre equip associat C. A. Mollet ha dominat la prova de forma aclaparadora guanyant la general i per descomptat la seva categoria (Sub’23 i júnior), malgrat pertany a la categoria més jove.| Altre atleta destacat ha estat Oriol Bonet que malgrat competir en una prova que pel seu quilometratge no s’adapta gens a les seves característiques ha estat quart a la general i segon a la seva categoria per darrera de Zaroual.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada