El 15 de febrer hi ha la II Cursa Popular Puigverd de Lleida de 10km a les 10h. L\’alternativa a la mitja de Gavà.

0
23

Té un circuit molt maco, no arriba a 2 km d\’asfalt, i la resta és camí de terra. Es dona una volta al poble d\’1 km i es surt cap a un camí que es planer però amb una lleugera pujada fins al km 4,5, desprès puja fort fins al km 6 (100 m de desnivell total) i ja és tot baixada fins a l\’arribada. En acabar hi haurà esmorzar, samarreta tècnica de màniga llarga, sorteig de material esportiu i una paletilla al club més nombrós. El preu d\’inscripció és 10€ a www.atletisme.cat fins el 12-2-09 o quan s\’arribi a 400 inscrits.| També hi haurà cursa infantil de 1.300m no competitiva i gratuïta a les 10:05. Limitada a 150 nens. La novetat d\’aquest any és el I Canicross CoteCan Optima amb el mateix circuit a les 10:25h. Limitada a 50 participants. Més informació a la web de la cursa, on també hi ha opinions dels corredors i fotos de l\’edició anterior.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari