CAMPIONAT D\’ESPANYA DE MITJA MARATÓ DE VETERANS

0
75

Mitja Marató Ciutat de Terrassa
El proper diumenge 18 de gener, es disputarà el Campionat d\’Espanya de Mitja Marató de Veterans en el marc de la desena edició de la Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l\’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l\’Ajuntament de la ciutat. La cursa es disputa en un circuit urbà, començant a les 10,00 hores amb sortida i arribada al Passeig 22 de juliol, a l\’alçada de la rotonda del carrer Arquitecte Puig i Cadafalch de Terrassa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada