Lliurament de premis de la Llliga 2008 el proper 17 de Gener a Terrassa

0
29

Com cada any la Lliga Internet-ChampionChip farà el lliurament de premis a les jornades prèvies de la Mitja Marató de Terrassa. Aquest any, taula rodona amb coneguts maratonians actuals i dels anys 70 i 80 i posterior lliurament dels premis. Presentació de l\’acte: Arcadi Alibés. Títol: Evolució de les curses de fons a Catalunya. Membres taula rodona: Rafa Garcia (guanyador de la Marató de Barcelona 1984), Alfons Abellan (olímpic a la marató de Seul 1998), Rafa Nogueras (20 vegades 2:20), Roger Roca (Campió de Catalunya actual), Arcadi Alibés (85 maratons), moderador Josep Maria Antentas (vicepresident de la FCA i maratonià expert). Llistat de les persones i entitats premiades Entrada lliure i cocktail final després de l\’acte.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari