Bateig del km 3 de la Mitja Marató

0
100

El dia 7 de gener, a les 13 h, a les Franqueses del Vallès.
El proper dimecres dia 7 de gener, a la una del migdia, davant l\’escola de música de les Franqueses del Vallès (pl. de l\’Escorxador), tindrà lloc el bateig del km 3 de la Mitja Marató que portarà el nom de Josep Palomino i Aguilera, exregidor dels ajuntaments de Granollers i de les Franqueses del Vallès i un dels fundadors de la Mitja que va morir el febrer de 2005. L\’acte consistirà en la descoberta d\’una placa feta pel ceramista granollerí Toni Cumella.| Els promotors de la Mitja Marató ja van batejar amb anterioritat el km 1 amb el nom de Josep Pruna i el km 2 que porta el nom de Josep Saperas. Tant Pruna com Saperas són patrocinadors de la Mitja Marató Granollers-Les Franqueses-La Garriga, que es correrà el proper diumenge 1 de febrer.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada