El pròxim dia 31 de desembre torna una nova edició de la CURSA SANT SILVESTRE A CANOVELLES

0
82

A les 11:30 del matí es donarà la sortida per a recòrrer els 10 KM de la mateixa pels voltants de Canovelles en un nou recorregut més atractiu amb un percentatge de 50% d\’asfalt i 50% de sorra. El preu de l\’inscripció és de 3 euros, si es realitza anticipadament o de 5 euros el mateix dia de la cursa, sempre i quant no s\’arribi al limit de 400 atletes. Les inscripcions les podeu fer a traves de la pàgina d\’internet www.sscanovelles.blogspot.com o en la botiga L\’AIRE SPORTS ( Carrer Catalunya 12 – GRANOLLERS ). Des de l\’organització us animem a que participeu, i ràpid, que les inscripcions son limitades ( per saber quants dorsals queden, mireu-lo a la web citada anteriorment ) Gràcies i bones festes!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada