COMENÇA LA PISTA COBERTA

0
28

Aquest divendres 12 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat. El cap de setmana del 10 i 11 de gener començaran les competicions de pista coberta amb els programes complets a Vilafranca del Penedès, amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs Infantil, el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20, i la primera i segona jornades de control absolut.| Aquest any la temporada disposa de vuit jornades de controls absoluts, quatre jornades de controls de promoció en les categories cadet i juvenil, i dos controls de salts al CAR de Sant Cugat. També es disputaran a Vilafranca els diferents campionats autonòmics en totes les categories. Com a cita més important del calendari català de pista coberta tenim la celebració del 33è. Campionat de Catalunya Absolut el 8 de febrer. L\’autonòmic de proves combinades serà el 24 i 25 de gener, i el Campionat de Clubs el 17 de gener. A nivell estatal destaca el Campionat d\’Espanya Absolut que se celebrarà a Sevilla els dies 21 i 22 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba des del dia 6 al 8 de març amb el Campionat d\’Europa que se celebrarà a Torí, Itàlia.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari