Club Running Popular

0
100

Junta Directiva Cerdanyola CH es va aprovar la creació de la secció d\’Atletisme. La nova secció incorpora l\’escola d\’atletisme de Cerdanyola, que realitza els seus entrenaments a l\’escola Municipal de Serraparera i neix fruit de la necessitat a la nostra ciutat de gestionar el gran nombre de persones que practiquen aquest esport sense l\’emparament d\’una entitat esportiva.| El club ha arribat amb un acord amb l\’ajuntament per l\’ús de les instal·lacions del camp municipal de Montflorit per ser utilitzat com a pista d\’atletisme. La secció ja compta amb més de 50 inscrits que formaran part de la massa social del Cerdanyola Club d\’Hoquei i es beneficiaran de les seves avantatges; roba tècnica pròpia, inscripció gratuïta a les curses de Cerdanyola, assessorament tècnic, tramitació d\’inscripcions a curses, descomptes en diferents comerços, entre d\’altres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada