CAMPIONAT D\’EUROPA DE CROS

0
72

6 Atletes Catalans a l\’Equip Espanyol
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en el XV Campionat d\’Europa de Camp a Través que se celebrarà a Brussel·les, el proper 14 de desembre. Sis atletes catalans, dos homes i quatre dones, han estat seleccionats per a participar en aquest campionat continental. Rosa Maria Morató (VTiM) i Judit Pla (FCB) a la categoria sènior femenina i Carles Castillejo (Puma Chapín Jerez) i Ayad Lamdassem (Aseficán Piélagos) a la masculina. Lídia Rodríguez (ISS-L\’H) competirà a la cursa de sub. 23 i Núria Gil (CN Reus Ploms) a la categoria júnior.| L\’equip espanyol femení defensarà el títol europeu que va conquerir la temporada passada a Toro, on Rosa Morató va aconseguir la medalla de bronze.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada