NIT DE LA UNIÓ ATLÈTICA RUBÍ

0
96

Aquest dissabte 29, la Unió Atlètica Rubí celebrarà la tradicional Nit de la UAR al restaurant Milton-Conveció de Terrassa, el sopar social d\’aquesta entitat que enguany arriba a la novena edició i que aquest any també coincideix amb el quinzè aniversari de la UAR. En aquesta celebració es premien als atletes de la UAR mes destacats de la temporada, així com també s\’homenatjarà alguns dels atletes més importants del panorama nacional com Beatriu Pascual, Jackson Quiñónez i Jesús Àngel García Bragado. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada