DIADA DEL JUTGE 2008

0
85

El diumenge 16 de novembre s\’ha celebrat la Diada del Jutge a l\’Estadi Moisès Llopart del Prat de Llobregat organitzada pel Comitè Català de Jutges amb la col·laboració del Pratenc AA. A la Pentatló realitzada per categories han estat guanyadors: Daniel Muros (M-15), Miguel Matute (M-20/25), Guillem Pera (M-30/35), José Garcia (M-40/50), José Maria Poveda (M-55), Anastasi Ausin (M-65), Montse Santiago (W-20) i Maria Rosa Busquets (W-45/50). Un total de 46 persones, entre jutges i acompanyants, van assitir al dinar de germanor que va concluir la jornada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada