COMENÇA LA TEMPORADA DE MARXA

0
28

El proper diumenge 16 de novembre comença la temporada de marxa atlètica 2.008-2.009, amb la celebració del Critèrium Nacional d\’Hivern de Marxa Atlètica que es disputarà a Vinaròs. Aquesta competició està dirigida als atletes de les categories infantil, cadet, juvenil i júnior, i la Federació Catalana, a proposta del Sector de Mig Fons, Fons i Marxa del Comitè Tècnic, convida a participar a quinze atletes.| El calendari català de marxa s\’inicia en aquesta temporada amb la celebració del Gran Premi de Catalunya de Marxa el proper 7 de desembre a Granollers. El Campionat de Catalunya de Marxa se celebrarà el 8 de febrer al Prat del Llobregat, i el Campionat de Catalunya de Clubs el 29 de març a Badalona. A nivell estatal, cal destacar la celebració del Campionat d\’Espanya Absolut que es realitzarà a San Pedro de Pinatar (Múrcia), i a nivell internacional en aquesta temporada se celebrarà la Copa d\’Europa a Metz (França).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari