REVISTA MARATHON DE NOVEMBRE

0
150

Aquest mes comencem amb la Cursa de les dones a Barcelona: 6.500 participants contra el càncer de mama. Continuem amb el rècord del món: Nou rècord de Gebrselassie; l’etíop va assolir-lo a la Marató de Berlín. I per a acabar els gran reportatges tenim: Espectacular final de les Gore-Tex Series a la Torre de Collserola i a més a més: Marató i Mitja al Parc de Collserola. Comentaris de proves a Casa Nostra. 100 Km en Pista de Terrassa. Calendari de proves de decembre El fons femení també parla africà. Flaixos internacionals d’atletisme. Contraportada: Marató de Barcelona.| Si encara no sou subscriptors i n’esteu interessat podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es (Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari