Dues curses a Barcelona el 16 de novembre a la mateixa linia de Metro

0
72

La vitalitat de les curses a peu a tot Catalunya, especialment a Barcelona no pateix la crisi. A la cursa de Sants del darrer diumenge i fins la Jean Bouin del 30 de novembre es celebraran el 16 de novembre dues curses molt properes amb sortida i arribada al costat d’estacions de metro de la Linia I, Sagrera i Clot, només separades per l’estació de Navas. La de la Sagrera farà 31 edicions i la de Clot, 29 edicions. Totes aquestes curses neixen amb la democràcia i ara tenen una empenta molt important amb la massiva quantitat de corredors habituals que es veuen corrent pels diferents indrets de la ciutat. La cursa de la Sagrera sobre 5 Km es gratuïta pels propietaris de xips grocs i la cursa del Clot sobre 10k forma part de la Lliga ChampionChip que inclou les 80 curses de més prestigi de Catalunya. Totes dues el 16 de novembre a Barcelona.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada