Aquest diumenge, corre la MITJA MARATÓ DE SALOU.

0
36

Encara et pots apuntar, Ja hi han més de 400 inscrits i es tancaran inscripcions a 600 participants. Ja está tot a punt perquè gaudiu d’allò més. La Sortida de la Mitja Marató serà a les 10h00 devant del Poliesportiu Municipal de Salou i tot seguit es donarà la sortida de la MiniCursa. A part de la música en directe Batucada durant la cursa, a l’arribada es gaudirà de una pasta-party, de la Piscina climatitzada, i del sorteig de productes de la botiga RunnersWorld de Tarragona. Les inscripcions online a través de atletisme.com i presencialment a les botigues Runners World de Barcelona i Tarragona i a la piscina municipal de Salou.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari