Es necessiten corredors/ es per formar equip a les 24 hores

0
97

Prova: 24 hores. x relleus d´una hora cada corredor/a Dies: 20 ( dissabte ) i 21 ( diumenge) desembre 2008 Horari: Inici a les 12 h. dissabte.Finalització : 12 h. del diumenge Lloc: Pistes de Can Dragó- Barcelona ( La prova és fa corrent sempre pel tartan de la pista) Non de l´equip: RESERVOIR DOGS (SBD) Composició de l´equip . 24 diferents corredors i/o corredores CONDICIONS PER FORMAR PART DE L´EQUIP : Tenir + de 45 anys d´edat i a ser possible tenir un temps acreditat de menys de 60 minuts en 10 km. INSCRIPCIÓ: 6 € participant FINALITAT:Col.laborar solidariament amb TV3 en la seva campanya per combatre les malalties mentals. Interessats/ssades: contactar amb Josep Maria Antentas ( 699 000 499 ) e-mail: antentas@gmail.com PD. L´hora del relleu de cada participant, es farà per sorteig. ja que es tracta de córrer 24 hores ( nit, inclosa efectivament)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada